Freelances

Détails de l'entreprise

employer

A propos de “Lyman Purtle”

Hogyan játszik a póker?

Ha a játék két kézben véget ér, az érzelmek jobbá válhatnak. Az első, hogy hosszú távú játékról van szó. Igaz, hogy jobban tudjuk irányítani az érzelmeinket, ha valami hosszú távú játékról van szó, de ez nem mindig így van. A póker hosszú távú játékában az érzelmek nagyobb valószínűséggel befolyásolják a döntéshozatalt. Miért póker egy ilyen érzelmi játék? Ha valaha is nézte a televíziós póker műsorok, vagy olvasni póker magazinok vagy újságok, akkor lehet, hogy van egy homályos elképzelése, hogyan kell játszani ezt a játékot, de ez nem jelenti azt, hogy tudja, hogyan kell nyerni.

Valójában meghaladta a blackjacket, mint a legszélesebb körben játszott játékot az egyszerű szabályok és a könnyű megértés miatt. Poker valószínűleg a legnépszerűbb játék a szerencse a világon. Valójában mindössze egy pár cipőre, egy kártyára és egy székre van szükséged. Népszerűsége ellenére sokan félnek megtanulni pókerezni, vagy csak megtanulják, hogyan kell játszani, mert úgy vélik, hogy túl bonyolult. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy egy könnyű játék, hogy megtanulják.

Szerencsés vagyok, hogy néhány igazán jó játékost tudok felvenni, és velem játszani. Jelenleg egy ideig nyertem póker üléseket. Általában nem játszom az összes információval, csak az alapvető fogadási stratégiával és az érzéssel, amit csinálnak. Minden az emberek olvasásáról szól, és tudni, mikor kell elengedni. Néhány játékos inkább a floppal kezd, ahol az első kártyáikat az asztalra helyezik. A második fontos lépés az, hogy milyen típusú pókerjátékot fog játszani.

Azt is figyelembe kell venni, hogyan fogod játszani a kártyákat, például milyen pozíciót fogsz játszani. Mások inkább a fordulóig várnak, mielőtt a kártyáikat játszják, míg mások inkább a folyóig várják. A legfontosabb dolog az, hogy összpontosítson a legjobb döntések meghozatalára, mert ezt úgy fogja elérni, hogy eldönti, milyen pozícióban lesz, és hogyan fogja játszani a kártyákat.

És végül, az egyik oka annak, hogy a póker egy ilyen nagy játék a készség, hogy a jutalmak olyan magasak. Egy másik ok az, hogy ez egy készségjáték, magyarpoker.com a nagy pókerjátékoshoz szükséges készségek nagyobb valószínűséggel fejlesztik az érzelmeket. Az érzelmek természetesen magasak, ha nyer. A póker jutalmai a legmagasabbak, amikor nyer. « Nem kell blöffölni vagy játékot játszani, hogy nyerjen a pókerben. World Series of Poker karkötő győztes Jonathan Little hangsúlyozza ezt a pontot.

Azok a játékosok, akik következetesen nyernek hosszú távon azok, akik tökéletesítik a matematikát. » A póker egy érzelmi játék. Jól tudod irányítani az érzelmeidet?

Projets publiés

No projects posted yet by this employer.
fr_FRFrench